top of page
Igor Štih

Občni zbor - Vabilo

Updated: Mar 30, 2023

Spoštovani,


kot ste bili obveščeni bo občni zbor DV Podgorje in proslava ob 30 letnici delovanja, v nedeljo 26.3.2023, ob 15. uri v gostilni štefan na Malem Slatniku. Vabljeni vsi člani s spremstvom, predvsem pa tisti, ki ste prejemniki odličij in zahval. Po uradnem delu bo pogostitev in vinogradniško druženje. Organizirana bo degustacija najbolje ocenjenih vin, domačih mesnin, pogač in peciv, za kar ste vabljeni, da se s svojimi izdelki in pridelki predstavite. Zaradi organizacije je prijava obvezna pri predstavnikih goric ali na e-naslov tomaz.smolic@yahoo.com.


Prosimo, da se prijavite vsi ki, tega še niste storili. Ravno tako tisti, ki bi radi predstavili svoja najbolje ocenjena vina. Se pohvalili s salamo ali pogačo, čim sladkim. To lahko storite tudi v komentarju pod objavo na spletni strani, ravno tako vas prosimo, da obvestite tiste člane, ki ne uporabljajo spletnih strani.



109 views3 comments

Recent Posts

See All

Koledar aktivnosti v letu 2024

Posredujemo vam koledar glavnih aktivnosti DV Podgorje v letu 2024: Valentinov pohod, sobota, 17.februar, Luben, zaključevanje prijav...

3 Comments

Rated 0 out of 5 stars.
No ratings yet

Add a rating
Unknown member
Mar 20, 2023
Rated 5 out of 5 stars.

Zdravo,


Koliko vina je potrebno pripraviti za degustacijo in kako ga spakirati?

Prijava za degustacijo: Cviček - Igor Štih..


Hvala za info!


lp,

Igor

Like
Unknown member
Mar 21, 2023
Replying to

Odlično, pripravim nekaj v stilu:


http://stihivincek.stih.si/


😉


lp, Igor


Like
bottom of page